Wilt u meer weten over onze diensten, heeft u specifieke vragen?

Bel ons vrijblijvend voor een afspraak

>

Jaar in beeld

Historie

> 1 april 1987

De eerste functie als buitendienst monteur in Wasserijland was bij Europan Agency in Cuijk. Deze dealer van industriële wasserij en stomerij apparatuur,  vertegenwoordigde vooraanstaande merken zoals: Lapauw, Passat, Trent, Senking, Kannegiesser, Dunnewolt, Realstar en Veit.

 

> 1 april 1988

Na één jaar buitendienst, kreeg ik in de functie van projectleider de verantwoordelijkheid over de bouw en inrichting van twintig, hoofdzakelijk in België gesitueerde, wasserijen.

 

> 1 april 1991

Na vier jaar projectbegeleiding, werd mij de functie 'hoofd technische dienst' aangeboden. Een mooie stap in mijn carrieré welke volop mogelijkheden bood mijn competenties verder uit te breiden. In deze functie communiceerde ik direct met de leiding van gerelateerde machine producenten.

 

> 1 april 1994

Alweer één april ... trad ik bij 'Spencer Holland' in dienst. Dit concern was onder andere vertegenwoordiger van de merken, Lavatec en Weir.  Het vooruitzicht, om ná twee jaar technisch directeur te worden zou een logische stap zijn in mijn carriére ...

 

> 1 april 1996

Precies twee jaar ná de indienstreding bij Spencer Holland, startte ik echter met de eenmanszaak 'Bekkservice International’. Doelstelling is om klanten, rechtstreeks, en op een onafhankelijke manier, te begeleiden bij aanschaf van nieuwe apparatuur van welk merk dan ook. Om zodoende toch aan een compleet ingerichte wasserij te komen. Grote merken als Jensen, Kannegiesser en Lavatec, wilde door overnames van respectievelijk Senking en Passat hun wasserij klanten ook “turnkey” oplossingen aan kunnen bieden.

 

 

 

+31 (0)6 53 98 17 99

Contact     Naar boven     Startpagina

Privacyverklaring >

Copyright: Bekkservice International bv,

Ontwerp + webdesign: Stilus-go bno

Tekst: Spijkers technische teksten

Fotografie: Bekkservice bv

‘In alle gevallen waarin wij optreden als aanbieder of leverancier zijn op onze offertes, op opdrachten aan ons en op met ons gesloten overeenkomsten de METAALUNIEVOORWAARDEN van toepassing. Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank Rotterdam.’

 

> Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden

 

Helmkruid 3

5361 MG  Grave

The Netherlands

 

+31 (0)48685 03 31

+31 (0)6 53 98 17 99

 

info@bekkservice.nl

www.bekkservice.nl

 

NL70 ABNA 0405 3950 86

KvK 16082002

.